2015 m. vasario 15 d.

Tailando Karalystės viza

Ruošiantis savarankiškai kelionei (didesnei ar mažesnei / ilgesnei ar trumpesnei) labai svarbi praktinė informacija, kuri ne tik apsaugo nuo papildomo streso, bet ir sutaupo pinigų. Taip ruošdamiesi perskaitėme kalnus informacijos internete - tinklaraščiai (anglų ir lietuvių kalbomis), rekomendacijos iš Facebook kontaktų, lietuvių gyvenančių Tailande patarimai, turizmo parodos Lietuvoje aplankymas su Tailando stendu priešakyje, Youtube peržiūra ir visi kiti šaltiniai, kurie padeda suvokti pasirinktą kryptį. Todėl norime savo patirtimi dalintis, kaip, kad buvo dalinamasi su mumis.

2015 m. vasario 11 d.

Apsisprendimas

Jei paskaitėte blogo įrašą Tailandas vs Balis, daugeliui vis tiek turėjo kilti klausimų. Tad apie viską nuo pradžių: jau gerą pusmetį (na gerai, beveik metus laiko) garsiai svajojom apie gyvenimo pokyčius. Svajojom gal ne pats teisingiausias pasakymas, reiktų pasakyti SVAJOJAU. Ir daug apie tai kalbėjau. Atrodė, kad esamomis aplinkybėmis tai neįmanoma – daug priežiūros ir įsitraukimo reikalaujantis verslas, didelė paskola būstui, Tomo darbas, vaikų darželis, iki mokyklos nedaug laiko likę, finansai – vardinti ir vardinti sąrašą galima būtų kol sau nepasakiau STOP. “Nieko nėra neįmanoma” – šitas man buvo kalama į galvą daugybės mokymų ar koučinimo metu. O ir Tomo požiūris į mano FIX idėją “pakeliaukim” pradėjo keistis. Beliko imtis priemonių.
Pirmas dalykas ką padariau, tai pasikeičiau savo kompiuterio darbalaukį i sau pasakiau – kitus metus aš gyvensiu čia. Be streso, be nuolatinio galvojimo kaip uždirbti daugiau ir “gyventi geriau”. Darbalaukis mano toks:
beaches-r3novatio-filter-popular-world-wallpaper-images-wallwuzz-hd-wallpaper-11995

2015 m. vasario 10 d.

Londonas

Londonas Londonas Londonas! Vienas mano mylimiausių miestų. Lankiausi čia ketvirtą kartą ir norėčiau dar :) Trumpam savaitgalio pabėgimui iš namų pats tas. Aš tiesiog kaifuoju nuo tokių miestų kaip NY, Paryžius, Stambulas, Barselona... Tiesa, ilgiau gyventi ypač su vaikais nenorėčiau... Netrukus į šį sąrašą galėsiu įtraukti ir Bankoką - jaudinanti patirtis! Didžiausias Londono trūkumas - kainos. Jei neverti į litus/eurus - viskas taip pigu, bet jei tik pradedi konvertuoti... geriau nereikia :)
Tiesa, šį kartą važiavau darbo reikalais - į parodą, su artimaisiais ir draugais susitikdavau vakarais skanių vakarienių. Ko jau ko, bet gerų restoranų Londone apstu - ir kokios tik nori pasaulio virtuvės!
Žymieji Fish and Chips

2015 m. vasario 5 d.

Parduodame medinius žaislus

Taip, taip, skelbimas ir labai tiesioginis – išvykstam ilgam laikui į užsienį ir norime atsisveikinti su savo žaisliukais. Nežinome kada grįšim  ir ar grįžus vis dar bus aktualu, taigi:
Medinės lėlių lovytės iš medinio arkliuko.