2015 m. liepos 27 d.

Mesk kelią dėl takelio arba paslėptas Koh Phangan salos grožis 3

Viskas oficialu – už mažiau nei 10 dienų kraustomės į Vietnamą keturiems mėnesiams (po to labai tikiuosi, kad grįšime į Tailandą). Užtat matyt man “Pamatyk Phanganą” mygtukas įsijungė – planas apvažiuoti visus kelius ir keliukus kur dar nesame buvę… O kiek įdomių vietų atradom! Sunku net patikėti! Ir tikrai gaila, kad kai kurias vietas radom prieš išvažiuojant, o ne anksčiau…  Galvojam pozityviai – mes čia dar grįšim! Kas atspės, kur yra ši vieta ir kaip čia nuvažiuoti? Šypsena prisimerkus 

IMG_6357

2015 m. liepos 19 d.

Mesk kelią dėl takelio Koh Phangane arba paslėptas salos grožis 2

Negalvokite, kad jei esam čia penktas mėnuo, sala kiaurai išilgai išvažinėta. Pamaniau, kad vis tik reiktų ją žinoti geriau, nei dabar žinom, todėl su šeimyna tyrinėjam keliukus, kurių žemėlapyje nėra arba atrasti vietas, kurių Koh Phangan žemėlapis neišskiria, kaip vertų dėmesio. Į Šią apžvalgos vietą buvo verta vien dėl šio voro, kuris įsitaisė savo voratinklį tiesiai kur atsiveria kvapą gniaužiantis vaizdas.

IMG_6261

2015 m. liepos 17 d.

Mesk kelią dėl takelio arba paslėptas Koh Phangano grožis 1

Kelias iš Baan Tai į Haad Rin nėra tikras Koh Phanganas, man Phanganas šiek tiek paslėptas. Patys gražiausi salos paplūdimiai yra sunkiau privažiuojamoje rytinėje salos dalyje, bet koks grožis ten! Gali būti, kad čia ilgai neužsibūsime, galvoju, būtų gražu aprašyti gražiausias salos vietas, bet sunkiai randamas paprastam turistui ar keliautojui. Šį kartą apie “slaptą” paplūdimį Haad Thong Reng – paplūdimys, į kurį jūsų joks kelias neatves.

20150712_153459