2014 m. liepos 24 d.

Antroji savaitė sanatorijoje

Laikas eina, vos pasisakiau, kad visos dienos vienodos ir tą pačią dieną Vasarei pakilo temperatūra, vėmė. Taip ir liko neaišku ar čia virusas, ar kebabai kalti (nors panašiau į virusą  - mūsų stalo draugai net išvažiavo dėl to, pora savaičių nemažai vaikų čia sirgo). Per šią savaitę spėjom pasirgt, tad pora dienų praleidom kambaryje.
Prasidėjo masažai or druskų kambarys, tad nuo 8 iki 14 valandos nuoširdžiai "atidirbinėjam". Rytoj dar prasidės masažinės vonios imunitetui stiprinti, grafikas įtemptas.
Maistas ok, tik labai trūksta vaisių ir daržovių, vakar draugė nuvežė į maximą apsipirkt - prisipirkom braškių, arbūzų, nektarinų. Nesakau, kad čia neduoda, bet mes įpratę jų valgyt kur kas daugiau nei čia gaunam.
O bendravimo man trūksta - kai kurios mamos labai susibičiuliavusios, aš pasikalbi su daug kuo, bet tokios su kuria norėčiau daugiau laiko praleist ir nesutikau... visos čia kalba apie tą patį - kiek serga vaikas, kuo serga, kaip gydyt ir t.t., man iš ties ne labai įdomu. Tad bičiulių apsilankymai labai džiugina.
Tiesa, kieme pastatė aikštelę, tik nežinau ar spės pabaigt kitą savaitę įrengt dangą ir tvorą, gali būti, kad išvažiuosim jos taip ir neišbandę - kažkaip sunkiai jiems darbai čia einasi.
Taip ir gyvenam, dar liko 12 dienų - 10 jau praėjo. Laukiam nesulaukiam atvažiuojant Tomo - visi jo išsiilgom...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.