2009 m. rugsėjo 5 d.

Atostogos. III dalis. Pajūris

Galų gale pasiekėme savo kelionės tikslą - pajūrį. Iš Alytaus iki Palangos atvažiavom per 4,5 valandos (vienas sustojimas Kaune "su reikalais", kitas sustojimas - mažiukų pietūs pusiaukelėj). Ir čia mus pasitiko saulytė, buvo puikus oras visas į dienas kurias čia praleidom.
Po kelionės ir prieš pirmą išėjimą prie jūros ir į centrą mažieji atrodė taip:
Pirmasis pasivaikščiojimas:
Dažniausiai kavinėse pusryčiaudavom, pietaudavom ar vakarieniaudavom ne tik mes, bet ir mažiai:
Labai patinka bendrauti, šypsenomis ir įdėmiais žvilgsniais jau dažnai mus apdovanoja. Spėkit kuris yra kuris ir į ką jie panašūs:
Kelionėje susitikom ir nemažai draugų, todėl mūsų albumas pagausėjo nuotraukų, kuriose esam visi 4:

Dienas leisdavom prie jūros arba mieste, bet būtinai visą laiką lauke, gyvenom prie pat jūros, prako ir centro, buvo labai patogu. Pietaujam, deginamės, miegam pajūry:

Palangoje atšventėm ir tėčio gimtadienį.
Ta proga - šeimyninė nuotrtauka:
Gimtadienio proga galima atleist ir tai :)
Deja, tik dabar pamačiau, kad nuotraukų su visais dalyvavusiais gimtadienyje neturim, o to priežastis - maži vaikai, paskui kuriuos reikia visą laiką lakstyti :) taigi, nusifotografuosime, kai vaikai paaugs!
Atostogų pabaigoje dieną praleidome Kretingoje pas Raselę ir Stasį, aš pakeičiau šukuoseną :P, valgėm jau išsiilgto naminio maisto, ragavom nepaprastai saknios Norvegijoj sugautos žuvies ir šiaip smagiai leidom laiką:

Ko gero tokią nuotrauką turi visi, bent kartą su šeima atostogavę Palangoje :) Neatsispyrėm ir mes:
Na ir atostogų gale mažiukai atrodė taip:
Reziumė - su vaikais atostogauti ne tik kad nesunku, bet ir lengva. Mažieji automobilyje gerai jautėsi, per visas atostogas labai gerai miegojo, lengvai adaptuodavosi naujose vietose, mums nereikėjo kvaršint galvos dėl namų ruošos, maisto gamybos, mažieji paaugo po kažkiek šimtų gramų, tėveliai priaugo po du kilogramus, vienu žodžiu - visiem išėjo į naudą. Ir drąsiai galiu pasakyti, kad jei vaikai būtų išnešioti, gimę laiku ir neturėtų problemų dėl sveikatos, mes ko gero jau krautumėmės lagaminus ir lėktumėm iš Lietuvos!

1 komentaras:

Unknown rašė...

na bet Jus ir shaunuoliai shaunuoliai saunuoliai!!! :)

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.