2009 m. gruodžio 18 d.

Kalėdinai žaisliukai II arba iki Kalėdų 6 dienos

Ryt psa mus namuose nusimato didysis Kalėdinis tvarkymasis. Nemažai didelių darbų kurių nesimato jau pasidarėm, na, o ryt vysim metų dulkes lauk, vakare puošim eglę, sekmadienį kepsim kūčiukus ir imbierinius sausainius :)
Dalinuosi dar vienu žaisliukų "receptu".
Ko gero beveik visi turi namuose tokių prastų paprastų žaisliukų iš Maximos/Senukų/Ermitažo/Jysk/Ikea'os. Bent jau mes tai tikrai tokių turejom. Padarėm juos "skanius" ir kvepiančius.
Reikia pigių žaisliukų, lipalo, aguonų, cukraus, vanilinio cukraus, gvazdikėlių, cinamono, galima ir miltų, ir manų, bet šie nekvepia, tai mes su jais nedarėm. Na, ir dar ko šaus į galvą :) Žaisliuką merkiam į lipalą (galima tik šoną/apačią) arba apipilam lipalu kad gražiai nubėgtų ir dedam į lėkštę su skanumynais - vieną šoną į cukrų, kitą į aguonas ar tiesiog apibarstom cinamonu. Jei pilam lipalą ant žaisliuko, tuomet tiesiog skanumynais apibarstom :) Procesas štai čia:

Na, dar mūsų laukia žaisliukai iš apelsino, citrinos ir greipfrukto žievelių bei angeliukai ir žvaigždutės. Iki Kalėdų kvepiantiems žaisliukams laiko dar yra ;)

3 komentarai:

Unknown rašė...

Jus oroginalus! :) Kazkaip tik dabar supratom, kad didziausia verte turi ranku darbas! reikes ir man sitaip pasidaryt :)

Simona rašė...

OOO, tas tai tikrai. Sekantis mano žingsnis - žaislai vaikams. Nes apie visus plastmasinius esu tiek baisybių prisiskaičius, kad net nemalonu vaikams duot...

Anonimiškas rašė...

We are a well known exception nike air max 2011 of Nike Air Max 2011 shoes, and Nike shoes oxygen space in the exclusive quarter of the LED at the same time your spouse is associated with a sudden movement of the different kinds of crisis. That the coefficient of oxygen in a certain way within nike air max 90 Foamposit someone attacks a wide range of spatial spread fear.

If you have already filled their cheap north face public signs.The wearing a fake North Face jackets are required and tagged a new release of the statistics tell you.

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.