2010 m. sausio 25 d.

Dvynukų išdaigos

Prisimenu, kokia buvau naivi, kai kol laukiausi ir po vaikų gimimo galvojau, kad laikui bėgant plengvės - mažiukai užsiims vienas su kitu, o aš galėsiu knygas skaityt :) Na, jie pradėjo prieš gerus 3 mėnesius bendraut tarpusavyje, bet vienas kitam jie įdomūs tik kokią minutę. Na gerai, Vakariui Vasarė visai nebloga draugė būtų, bet Vasarei su Vakariui visai neįdomu - geriau su mamyte ar tėveliu :) Dar prisimenu, kai pries kokį gerą mėnesį prie manęs priėjo moteriškė ir užkalbino. Užkalbina mane labai dažnai - dvynukai, mat, kažkoks keistas reiškinys vis tik yra. Bet tą kartą bendrauti su manim panorusi moteris buvo itin emocinga - "vajezau, užjaučiu, vaje vaje vaje, dievulėliau dievulėliau" ir taip toliau. Užsimezgė tarp mūsų pokalbis... Pasirodo ji savo dvynukus (sūnų ir dukrą) jau užauginus... Pokalbis vyko maždaug taip:
-Nu tau ir sunku
-Nieko nieko, sunku tik dabar, tuoj paaugs, bus lengviau, vienas su kitu pradės žaisti
-Kas yau taip sakė?
-Ką sakė?
-Kad bus lengviau?
-Visi taip sako, ir aš pati taip galvoju
-O tie kiti irgi dvynukus augina?
-Nu ne....
-Tai vat aš tau pasakysiu - bus tik sunkiau ir sunkiau. Kas dieną vis sunkiau, kiekvienais metais vis sunkiau...
Tai vat pastaruoju metu pradėjau prisiminti jos žodžius, nes dabar kai jie vienas kitam įdomūs - ne tik kad nepalengvėjo, bet ir saugot vieną nuo kito reikia. Nes, žiūrėk, tuoj pirštą kito įsikąs, čiups už veiduko ir apdraskys ar su kojyte kitam į galvą įspirs :)
Na, bet augam toliau, žiūrėsim kaip čia bus

1 komentaras:

Rima rašė...

Du nuostabus stebukleliai:)
Tenka pripazinti, pasaulyje yra daug sunkiu akimirku, bet jei priimame gyvenimo sunkiasias puses, taip pat turime priimti ir gerasias. Be to visi zinome - po pakilimo eina atoslugis. Tu cia Simute puikiai sakai. Kodel turetume baimintis ateities? Juk kol zmogus yra atsakingas, nera nieko bloga, jei dziaugiames tuo ka gyvenimas mums duoda gera. Paziurekim i katina, kai tas patenkintas tyso saulekaitoje, jis negalvoja, kas bus veliau. Pailsejes vel gales praustis, gaudyti peles ir atlikti viska kas katinui priklauso. Jis elgiasi taip, lyg butu gamtos numyletinis, ir kas jam del to galetu priekaistauti.

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.