2010 m. vasario 19 d.

10 mėn

Neįtikėtinai laikas greitai bėga - šiandien jau mažiams 10 mėnesių (koreguoto amžiaus 7)! Per tą laiką Vasarė užaugo 7 kartus savo gimimo svorio, Vakaris paaugo 6,5 karto. Į ūgį pasistiebė po 30 cm. Nemažai, ką? :)
Abu jau moka  vartytis į abi puses nuo nugaros ant pilvo ir atvirkščiai, šliaužioti, Vasarytė bando jau kelti užpakalį ir ropoti, Vakaris puikiai sėdi neprilaikomas, Vasarytė šiek tiek dar virsta. Ji užvakar atrado, kad prie spintelės galima prišliaužti ir pasistengus pasiekti vieną kitą arčiau stovintį daiktą – tad ruošiamės namų pertvarkymui :) Žodžiu, viskas vyksta labai sparčiai.
Beje, Vakariui prasikalė pirmasis dantukas, jei neklystu kalasi ir antras, bet niekaip neleidžia pasižiūrėt, tai per prievartą ir nebandau.
Šį mėnesį pradėjo nemėgti sėdėti vežimėlį – dar vienas galvos skausmas kaip čia reiks eit į lauką, negi lauksim kol atšils ir pradės vaikščiot? :)
Jau valgo ne tik vaisių tyreles, daržovių košes, bet ir kiaušinį, mėsytę, griaužia sausainį, baranką. Didelis žingsnis prie šeimos stalo ;)
 Va taip ir augam.

3 komentarai:

Unknown rašė...

saunuoliai!!! aukit ir toliau sitaip sparciai ir sveikai!Sveikatos visiems, ypac Vasarytei!:) Buckis abiems leliams nuo Margaritos:*
Beje, pas M buvo etapas, kaiji nenorejo sedeti vezimelyje - muistesi ir verke :) Manem, kad irgi teks pamirsti vezimeli. Bet kazkaip po kurio laiko pabandeme (gal ji buvo pavargusi) pasodinti, tai pradejo vel sedeti tvarkingai :)

Egle rašė...

Sveikinam! Toliau gražiai aukite ir būkite sveiki! :)

Tomas rašė...

Joo, augam, kaip ant mielių pasodinti :)

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.