2010 m. kovo 7 d.

Drabužėliai neišnešiotukams

Šį įrašą buvau parašius kai tik pradėjom rašyti šį dienoraštį, bet kažkaip nepaskelbiau, po kiek laiko prisiminiau, bet pamaniau - kam jau dabar įdomu... O šiandien žiūrinėjau statistiką ir supratau, kad nemaža dalis (t.y. kokie 30%) čia apsilankančių ieško informacijos būtent apie neišnešiotukus. Tad tikiuosi bus naudinga informacija ir nepasikeitus.

Visi tėvai, susilaukę neišnešiotų mažylių susidūrė su drabužėlių problemomis - tokių dydžių paprastai parduotuvėse tiesiog nėra!
Čia keletas nuorodų ką pavyko mums rasti:
Babyprem čiarasite drabužėlių net patiems mažiausiems, kilogramo nesveriančiams vaikučiams. Atsiunčia labai greitai, aptarnauja maloniai, jei atsiunčia ne tą drabužiuką, be problemų leidžia atsiųstą pasilikti ir atsiunčia gerą. Siuntimas nemokamas. Drabužėliai medvilniniai.
Lietuvoj radau tik vieną vietą kur galima įsigyti drabužiukų vaikučiams iki 2 kg - tai Vaikų skrynelė
Tiesa, 44 dydžio bodžiukų būna Lindex'e. Gal dar reiktų pažiūrėti Mothercare (Panoramoj), girdėjau, kad ir ten būna.
Superiniai ekologiškos vilnos ir šilko drabužėliai - siunčiausi iš Cambridge baby. Nepigu, bet kaina atitinka kokybę ir tinka nešioti ilgiau nei rašo.
Tikiuosi kam pagelbėjau. Aukit sveiki :)

3 komentarai:

Evaldas rašė...

yra dar parduotuve tokia prie minsko ziedo, priesais Tele2 ofisa. Ten labai maziukams yra keli drabuzeliai

Simona rašė...

Evaldai, nebėra jau tos parduotuvės, jau buvo bankrotinus kai mums reikėjo :S

Evaldas rašė...

a jo majo ..... as gi ten pacius maziausius pirkau :) gaila ...... velnias ta krize !!!! kiek girdejau ta parduotuve nuo tarybiniu laiku buvo !!!

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.