2010 m. balandžio 17 d.

Nauji horizontai

Su kiekvienu nauju žingsniuku į priekį vaikams atsiveria nauji, nematyti horizontai. Miela žiūrėt, kai jie išmoksta ką nors naujo ir kaip tuo patys džiaugiasi! Pasaulis plečias jiems dabar labai greitai, ką čia bepridursi :) Praeitą savaitę “atradinėjo” visą pirmą aukštą – aišku, visur yra buvę šimtus kartų, bet dabar ant savų kojyčių!  Nuropoja iki žiurkėnų ir kaišioja savo pirščiukus – baisu kad neįkąstų… Vasarė rado naują žaidimą – “numesk nuo spintelių ar staliuko daiktus broliui”, bando nutempt ir televizorių žemyn – pasirodo jis ne toks ir sunkus, reikia tik gerai už laido užsikabint :) Vakaris išmoko, kaip skalbinių segtukus nuo džiovyklos galima nusegti… Vienu žodžiu tik spėk žiūrėti, gaudyt ir tempt iš pakampių :) Beje, Vakaris šiandien pats savarankiškai pradėjo atsisėsti ir jau bando stotis prisilaikydamas. Dar savaitėlė ir sesę spartuolę pavys!
Rado virtuvėj “slėptuvę”, reikia valiklius slėpt
IMG_0566 Ei, mama, žiūrėk - namuose keturi žiurkėnai gyvena! Beje, matot nuotraukoj raktus durelėse? Vakar radau juos Vasarės burnoj :)
IMG_0587
Išmoko išsiardyti žaidimų kampelio dėlionę
IMG_0594
Labai smagu pasikapstyti mamos darže. Gerai, kad mes du, o mama viena, tai ne visuomet spėja mus sugaut, kartais papuola laimė ir žemių paragaut  :P
IMG_0639
Aš čia - palindau už lovos ;)
IMG_0651
Ei, čia dar vienas kambarys į kurį galima nuropot. Mama dar čia nespėjo suslėpt daiktų :)
IMG_0591
Ech, labai greitai ateis ir tas Tomo lauktas periodas, pamenu praeitą vasarą kartojo “o kada mūsiškiai vaikščios? aš taip norėčiau…” Aišku, gaudys juos tik savaitgaliais, o kitom dienom teks man!

3 komentarai:

Angelo mamos puslapis rašė...

Kur čia bus nuobodu su mažaisiais :D

Simona rašė...

kuo toliau tuo smagiau :)

Unknown rašė...

Kaip greit auga vaikai. Maniškis jau irgi pats eina, tai dabar negaliu džiovyklės kambaryje laikyti, nes ne tik segtukus nusega, bet dar ir švarius drabužėlius išvolioja po visus namus. Kartą net buvo nuvertęs visą džiovyklę. Tai dabar bijau, kad neužsigautų, nes kuo toliau, tuo sunkiau sužiūrėt jų išdykavimus.

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.