2011 m. balandžio 21 d.

Antrasis vaikų gimtadienis

Vis svarstėm kada geriausia būtų atšvęsti vaikų gimtadienį (o kadangi švenčiam namie, tai baliai turi būti du – su draugais ir su seneliais), tai vis tik nusprendėm su draugais susitikti per tikrą vaikų gimimo dieną (antradienį), o su seneliais – atšvęsti per Velykas. Viena gimimo dienos šventė jau įvyko :)

Planas buvo toks – rytą pabūti keturiese (Tomas pasiėmė tėvadienį, nors vis tiek dirbo :)), po pietukų susitikti su visais šalia mūsų namų esančiuose gamtininkų namuose, pažiūrėti gyvūnėlius ir toliau šventę tęsti namuose.

Panašiai ir buvo – rytą praleidom keturiese – pusryčiavom, važiavom šerti ančių (nors tiesa, jos ko gero dabar peri, tai šėrėm vieną antiną ir daug balandžių, žvirblių, varnų), po to – kavinukėj užkandom.

IMG_5543

Per pietus Tomas išlėkė į darbą, o aš vaikus sumigdžius plušau iš peties – pyragai, užkandėlės ir panašiai…

Gamtininkų namuose susitikom su draugais ir ėjom lankyti gyvūnėlių. Gaila, kad didesni jau buvo uždaryti narvuose, geriausia ten eiti dieną. Na, bet šį bei tą pavyko pamatyti.

IMG_5548Na, o po to – puota namuose… Svečiai rinkosi, rinkosi, rinkosi, dovanas nešė, nešė, nešė :) 

IMG_5549

IMG_5551

Baseinas su saldžiais kukurūzais nebuvo įtrauktas į programą, bet vaikų suorganizuotas ko gero buvo vakaro vinis :)  IMG_5562 Kol tėtis kepa mėsytę, Vakaris užkandžiauja. Tėtis buvo taip užsiėmęs, kad nepajuto kaip mažius sušalo… Ir va dabar turim pasekmę – kosulį ir slogą :(

IMG_5570

Vaikų kambary vyko tūselis. Nuotraukoj nėra tik mažosios Augustės, bet galit įsivaizduoti, kaip namuose buvo tiršta :)

IMG_5578Pasiūlėm vaikams nupiešti ant veiduko. Vakaris pamatęs dažų dėžutę atsisėdo pats pirmas ir sakė “Miau miau” (norėjo būti katinas), Vasarė irgi labai entuziastingai jungėsi į kompaniją, nors pati pirma ir pabėgo vos su išpiešta nosyte, Smiltė irgi virto katyte, o Upė drugeliu (jai labiau patiko pačiai save piešti).

IMG_5585 IMG_5582 IMG_5583Na ir vakaro kulminacija – du pyragai su žvakutėmis. Pūtė ne po vieną kartą visi norintys :) Tomas vos spėjo uždeginėti ;)

IMG_5588 IMG_5600  IMG_5605

Smiltė:

IMG_5615  Luknė:

IMG_5617

Na ir į dienos pabaigą jubiliatai ir jų chebrytė atrodė maždaug taip:

IMG_5624

2 komentarai:

Tomas Kupetis rašė...

Ir aš ten buvai - midų (Limončelo), alų gėriau ir vargo neturėjau :)

Simona rašė...

o tu kada nors vargo turi namuose ;) gi tu namų karalius, ne kitaip

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.