2011 m. spalio 18 d.

Naujas sezonas–zoologijos muziejuje

Šį sezoną nusprendėme jokių pamokėlių – nei dailės, nei muzikos nelankyti, o kartą per savaitę susiorganizuoti intelektualinę pramogą su vaikais – filmuką pabandėm ir daugiau neisim, bet į tai ir nesiorientuojam. Šio sezono tikslas – užkariauti teatrą ir muziejus. Spektaklių repertuarą dar tik nagrinėjamės, o vat keliones į muziejus pradėjome nuo Kaune esančio Tado Ivanausko zoo muziejaus. Patiko, net gi labai! Net Tomas, visiškas muziejų skeptikas pripažino, kad ir jam ten pasižvalgyti buvo įdomu Šypsena Tiesa, mano akimis pritrūko informacijos – kartais visai įdomu būna paskaitinėti apie tai, ką matai, o čia dažniausiai kabodavo tik pavadinimas. Kai kur, tiesa, buvo minimalūs aprašymai lietuvių kalba, deja, į užsieniečius muziejus visai neorientuotas, nors keletas jų kaip tik kartu ir vaikščiojo…

 IMG_8215IMG_8216

IMG_8220IMG_8223

IMG_8227IMG_8230

Vakariui labiausiai patiko prie liūtų ir tigrų, grįžo po kelis kartus prie jų (tiesa, jam labai paliko įspūdį ir paukščių kiaušiniai, bet tikriausiai jis galvojo kiek gardžios kiaušinienės iš jų būtų galima iškepti)

IMG_8225

IMG_8229

Tuo metu kaip tik vyko ir žaislų – gyvūnų paroda, keletas man patikusių idėjų darbeliams.

Voratinklis – kaip tik tinkamas Heloweenui, reiks pabandyti patiems pasidaryti

IMG_8213

Katinas iš akmenukų

IMG_8212

Žirafa iš senų pėdkelnių:

IMG_8209

3 komentarai:

Sniega rašė...

Būtinai išbandykit biblioteką! :) Na, ne Pavilnio, žinoma (jei ji apskritai dar veikia), bet kokią modernesnę. Tai viena mėgstamiausių mūsų "intelektualių" lankomų vietų, kurios lankymą per darželį ar per mano tingumą dabar gerokai apleidom... Smagu, kad zoo muziejus patiko. Aš tai kažkaip... vegetare pasijuntu tokiose negyvų gyvūnų prikištose vietose, o dar ir mano R. fantazija jei įsijungtų, užverstų klausimais, nežinočiau, kur dėtis :D Ar jau esat buvę gyvam zooparke? VA ten tai norėčiau nuvažiuot ir pati,ir vaikams parodyt. Kažkaip apie Šiaulius nė žvėryno kokio nėr rimtesnio... O gal tik aš nežinau?..

Simona rašė...

mūsiškiams gyvūnai labai patinka ir jie dar per maži sudėtingiems klausimams :)
mes gyvenam šalia gamtininkų namų, tai esame ten buvę kokius bent 10 kartų, o kauno zoo sode buvom prieš mėnesį (kažkur įrašas apie tai dar nelabai toli turi būti). ir šiaip mes nepraleidžiam vietų kur gyvūnus galima pamatyti - tiek kokioj kavinėj, tiek prekybos centre vyksiančiose kačių parodose ir pan.

Sniega rašė...

Oi, tada smagu. Paieškosiu to įrašo.
O klausimai nebūtinai turi būt sudėtingi, jau vienas KODĖL?? ko vertas :D KODĖL tuos liūtus į lentynėles sudėjo??? :D

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.