2012 m. vasario 15 d.

Širdelės iš modilino, sagų ir pirštų antspaudų

IMG_8951

Širdelės iš modilino ir karoliukų. Auklės idėja. Sekančius darbelius darė su manimi:

IMG_8941

Širdelę iš sagų darė Vasarė, popierių įkirpo Vakaris. Jam, deja, labiau patinka griauti nei kurti. Sesei pikta. Beje, esu etatinė siuvimo prekių parduotuvės pirkėja, kuri visuomet atėjus prašo pačių pigiausių sagų Šypsena Jos vis paklausia, o ką aš su jomis darau, kai pasakau, kad darbelius su vaikais, labai nustemba… Bet kuriuo atveju tokiu būdu sutaupau ne vieną litą, o pirkti sagas yra žymiai, žymiai, žymiai pigiau nei visokias dzindzeliuškas iš kanceliarinių prekių parduotuvės. jei gerai pamenu, tai pora šimtų vnt sagų man kainavo 1 Lt Šypsena prisimerkus

IMG_8943

Vasarės – pirmas, Vakario – antras. Kadangi šias širdeles darėm atvirkščiai (pirštus dėti buvo patogiau lyg gautųsi apversta širdelė), Vakaris baisia reiškė nepasitenkinimą, kad jam nesigauna, kad čia ne širdelės, o raidelės ir nurimo tik tada, kai apverčiau ir parodžiau, kad jo antspaudai, kaip ir sesės – širdelės formos.

3 komentarai:

Boružė rašė...

Net nepagalvojau, kad gali būti tokios pigios sagos! Reiks įdėmiau pasidairyti :)

Simona rašė...

Specializuotoj siuvimo prekių parduotuvėj - sandėly ne tik sagų prisiperku, bet ir visokių karoliukų, kaspinų, juostų ir pan. kainuoja žyyyymiai pigiau nei kanceliarinėse parduotuvėse.

Raimonda rašė...

Aš jau anksčiau tą gėrį pirkdavau sau pačiai. Panaudodavau, kai norėdavosi senus rūbus atnaujinti. Pvz., megztinį prikelti naujam gyvenimui galima įsiuvus naujas (įdomias) sagas :)

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.