2015 m. liepos 19 d.

Mesk kelią dėl takelio Koh Phangane arba paslėptas salos grožis 2

Negalvokite, kad jei esam čia penktas mėnuo, sala kiaurai išilgai išvažinėta. Pamaniau, kad vis tik reiktų ją žinoti geriau, nei dabar žinom, todėl su šeimyna tyrinėjam keliukus, kurių žemėlapyje nėra arba atrasti vietas, kurių Koh Phangan žemėlapis neišskiria, kaip vertų dėmesio. Į Šią apžvalgos vietą buvo verta vien dėl šio voro, kuris įsitaisė savo voratinklį tiesiai kur atsiveria kvapą gniaužiantis vaizdas.

IMG_6261

Juokauju, žinoma, ne voras mus ten atvedė, o pažinimo troškulys. Paskutiniu metu jaučiuosi šiek tiek kaip žmogus, gyvenantis ypatingoje vietoje, bet grožio nematantis. Taisom padėtį ir ieškom neatrastų vietų!

Į šį “viewpointą” teks pavažiuoti žvyrkeliu ir galą paėjėti į statų kalną.  Reiktų važiuoti viduriniu keliu nuo Srithanu į Mae Haad. Visai netoli Mae Haad prieš Wangsai Waterfall yra žvyruotas keliukas. Prie įvažiavimo tas kelias labai jau komplikuotas atrodo, bet nėra jau taip blogai. Iš pagrindinio kelio sukti į dešinę, prie kelio yra ženklas “View point” ar kažkas panašaus, tiesiog toliau reiktų laikytis nuorodų.Pasistatysite motorolerį, praeisite pašiūrę-sandėliuką, tajų medinį namelį ir matysite betonuotus laiptus dešiniau. Kelias eina per džiungles, bet pakankamai neblogas, kad dingtų noras kopti toliau. Prieisite namą – barą, jame ir yra šis “view pointas” – magiška vieta, puikiai atspindinti Koh Phanganą.

IMG_6257

IMG_6256

Vaizdas kerintis:

IMG_6264

Bet aplinka užburianti dar labiau:

IMG_6274

IMG_6279

IMG_6271

Tiesa, į šį barą važiuočiau saulei leidžiantis, turėtų labai gražu būti – visur prikabinėta griliandų, pridėliota žibintų.

Grįžtant sustojom prie Wangsai Waterfall, bet šiuo metu jis išdžiuvęs – reiktų į jį važiuoti po lietaus sezono, žiemą.

IMG_6297

IMG_6300

Daugiau nuotraukų iš šių vietų – mūsų FB puslapyje

Apie paslėptą Koh Phangan grožį 1 dalį skaitykite  čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.