2015 m. rugpjūčio 19 d.

Mesk kelią dėl takelio arba paslėptas Koh Phangan salos grožis 4

Kai dirbam, tai dirbam – laiko neskaičiuojam, bet kai sugalvojam pasidaryti pertrauką, tai nežiūrim pirmadienis ar šeštadienis… O kai sugalvojam pasidaryti pertrauką, tiesiog pasiimam maudymosi kostiumėlius, sėdam ant motorolerio ir važiuojam ten, kur dar nesam buvę (turiu pasakyti, kad tokių vietų vis mažiau ir mažiau saloje yra, bet vis dar randam…). Dažniausiai tai būna apžvalgos vietos (view point’ai) arba slapti paplūdimiai. Šį kartą radom ir tą, ir tą.

IMG_6550

Va taip ir būna – neparašai iš karto, o po to pasimiršta Šypsena

Šiaurinėje dalyje kažkur tarp Mae Haad Mae ir Chaloklam prie pakelės kavinės matysite posūkį į jūros pusę ir ženklą “view point”. Važiuot iki galo reikia. Va ten jau ir mes būtumėme apsisukę – nes radom mažą apleistą aikštelę su vaizdu į jūrą – bet labai nieko gero, kad būtų verta ilgiau sustoti. Kartu važiavę merginos apsisuko ir nuvažiavo, Tomas irgi norėjo važiuot, o aš nepasidaviau – sakau, kažkas čia turi būti.

IMG_6623

Kaip žinia mano intuicija dažnai pasitvirtina ŠypsenaTiesiog reikia praeiti pro aikštelę ir ten rasite laiptus, kurių nepriėjus nesimato! Laiptai nuves į slaptą paplūdimį. Bijau pameluot, bet lyg ir vaikai suskaičiavo 160 laiptelių (o taip, mokomės kūrybingai – skaičiuojam laiptus, pinigus ir t.t.)

IMG_6620

IMG_6571

Pavadinkime jį “Širdelės paplūdimiu” ŠypsenaMaudytis, tiesa, nėra labai patogu, nes akmenuotas krantas, bet akmenukai slidūs, ne aštrūs, tad iškart galima kristi į vandenį.

IMG_6573

IMG_6604

IMG_6588

Tikrai gražus paplūdimys, geriausiu atveju sutiksite vieną romantiškai nusiteikusią porelę ir keletą nardytojų…Ir man iš tiesų sunku suprasti, kai išgirstu, kad kažkam Koh Phanganas nepatinka!

Daugiau nuotraukų – mūsų FB puslapyje!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.