2015 m. rugsėjo 4 d.

Bankokas, Lumpini parkas

Bankokas, rugpjūtis 2015.

Bankokas buvo tarpinė stotelė pakeliui iš Koh Phangan į Niačiangą. Nusprendėm daryti vienos nakties sustojimą Bankoke, nes trys skrydžiai per dieną + plaukimas keltu pora valandų + važiavimas autobusu tikrai yra rimtas iššūkis. Prie Koh Phangan trūkumų priskirčiau tą, kad lokacija nelabai patogi. Bankoke daug laiko neturėjom – pusdienį, o vakare nuvargę kritom į lovą. Jau buvom prieš pusmetį buvę, tad galvojom, ką aplankyti kur dar nesame lankęsi. Nusprendėm vykti į Lumpini parką, o po to į China Town (tiesa, pastarajam nei jėgų, nei laiko nebeliko). Pasakyčiau taip – privaloma aplankyti keliaujantiems su vaikais arba sporto aistruoliams.

IMG_6879

Atvykom gerokai po pietų, tad sportuojančių po darbo čia netrūko. 6 valandą jau buvo sausakimša – tūkstančiai žmonių bėgo krosą – pasijutau kaip kokiam maratone, visi bėgo tvarkingai ta pačia kryptimi. Aerobika vyko bent trijose vietose, o vienoj vietoj bandžiau suskaičiuot kiek žmonių buvo – tai ties 500 sustojau. Minia. Ir tai nebuvo vienintelė vieta, kur vyko aerobikos užsiėmimai. Vieni žaidė krepšinį. Kiti užsiiminėjo tai či mankštom. Visas parkas sportavo, vaikai žaidė žaidimų aikštelėse, o mes… šėrėm žuvis ir vaikėmės varanus Šypsena

IMG_6893

IMG_6911

IMG_6932

IMG_6938

IMG_6950

IMG_6953IMG_6958

IMG_6920

Na ir skaniausi ledai visam Tailande… prekybos centre Terminal 21 (beje, labai rekomenduojame ten užsukti pavalgyti į penktame ar šeštame aukšte esantį maisto kampą, berods ir vadinasi food court ar food corner)

IMG_6967

Daugiau nuotraukų – mūsų FB puslapyje Šypsena

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.