2009 m. gruodžio 15 d.

Naujienos naujienėlės

Vakar buvom Santariškėse - turim daug naujienų ir gerų, ir, deja, blogų...
Pradėsiu nuo pačių blogiausių - Vasarytės širdutę vėl apžiūrėjo gydytoja ir deja deja bėdos nesitaiso, kaip gydytoja buvo planavus. Atvira ovalioji anga (AOA) vis dar labai plati ir trikdo kraujotaką, yra ten dar viena bėda - tiksliai nenusakysiu kas, bet kažkokia pertvara prie plaučių, kuri būtų bėda, jei nebūtų pirmos bėdos. O dabar kaip sako Tomas du minusai padaro vieną pliusą ir jei nebūtų antros bėdos būtų kur kas blogiau, nes kraujas bėgtų tiesiai į plaučius. Va čia ir visa mažo augimo bei blogo apetito priežastis... Na, bet kol kas kol svoris dar kažkiek auga bei Vasarytė yra labai aktyvi, ir guvi operacija atidedama.  Su gydytoja pasimatymas po poros mėnesių, per tą laiką tikėkimės situacja pagerės. Ne jei ne, tai gali tekti operuoti...
Na, bet kaip sakė mūsų neurologė, visus organus galima išoperuoti, persodinti, o smegenų tai ne. O čia yra geroji žinia - nei vienam vaikui nesidaro smegenėlėse blogi dalykai, raida atitinka koreguotą amžių, o nemažai dalykų jau ir aplenkę liepinukus.
Mažiai vakar gavo imunoglobulino dozę kad nesirgtų ir dar vienas bac į pirštuką. Kraujas Vasarytės neblogas, Vakariui dar reikia vitaminų pagert.
Va tokios mūsų naujienos - ne visai Kalėdinės, ne visos geros, bet ir ne visos blogos, o tai svarbiausia :)
Nesirkit!

1 komentaras:

Evaldas rašė...

Viskas turi but gerai!!!!

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.