2010 m. sausio 28 d.

Meškinų žiema

Turim tokią nuostabią žiemą - kaip iš atviruko... Tikėkimės ne paskutinė tokia, nes mano svajonė visuomet buvo, kad vaikai pamatytų tokį grožį. Šios, tikriausiai, neprisimins :) Aišku, aš, kaip ir kiekviena lietuvė turėčiau pabumbėti dėl oro (nes lietuviui joks oras nera geras - tai per šalta, tai per šlapia, tai per daug saulė šviečia ir t.t.) - ši žiema iš tikrųjų gal kiek šaltoka. Kita vertus nėra to blogo kas neišeitų į gera - sėdžiu sau namie su vaikais ir sąžinė negraužia, kad gal šiandien patingėjau susiruošt į lauką... O susiruošt mums nebėra taip paprasta - užtrunkam kartais virš valandos! Be to kiek pyragų, sausainių, tortų prikepta, kiek naujų receptų išbandyta ir atrasta! Reik mėgautis tuo, ką turim :)  Na, o kol šalta, mėgaujamės žiema pro langą. Vaikams tas, beje, labai patinka, ypač kai sniegelis krenta :)
Beje, Angelo mamos puslapyje nusižiūrėjom fantastišką lesyklėlę, pasigaminom ir pakabinom savo terasoj. Tikėkimės paukščiukai suras :)

Na, o mes laukiam kitos žiemos, kai vaikiukai bus kiek paugę - lėksim su rogutėm. O treniruotis galima ir namuose, ant žemės :) Spėkit, kam teks tempt mus tris? :)
Būtų tikra meškinų žiema, jei vaikai nesikeltų 7 ryto, dieną pamiegotų keletą kartų bent po dvi valandas, o dabar... Tokia tik pusiau meškinų ;)

4 komentarai:

Eglė rašė...

Kokia įdomi gavosi jūsų lesyklėlė! Ir kaip skaniai atrodo :) būčiau aš paukščiukas, tai... :D

Unknown rašė...

oo, tai jums reikes illlguuuu rogiu ;)

Simona rašė...

jei užmatytum tokias - pranešk :)

Tomas rašė...

Laikas pradėti sportuoti, kad patempčiau visus tris :) gerai, kad kalnuotoje vietovėje gyvename - galėsim visi keturi nuo kalnuo čiuožti :)

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.