2010 m. kovo 31 d.

Egiptas II

Trečią dieną oras pasitaisė šiek tiek, nors vis dar buvo vėjuota. Na, bet vaikai irgi įmerkė kojytes ir užpakaliukus į baseiną. Jūroj nemaudėm – buvo šaltas vanduo, net aš neišdrįsau išsimaudyti per visas atostogas… Na, bet tiesą pasakius ir baseine buvo neblogai :)
IMG_0044-tileŠių atostogų tikslas buvo pailsėti, o ne keliauti, ir tas, manau, mums puikiai pavyko. Aš nuėjau į pora masažiukų, manikiūrą, pedikiūrą pasidariau, o Tomas atostogavo šiek tiek aktyviau – nardė,  buriavo.
IMG_0070-tileDaug iš tiesų ir nėra ką pasakot – buvo tikros tinginių atostogos (kiek galima tingėti su vaikais :P). Daug valgėm, apsivalgėm, galvojau kad priaugau 5 kg, bet pasirodo cielą nulį, ko gero maistas neriebus, kaip kitaip tokį fenomeną paaiškint :) Vaikams užkandžius irgi davėm nuo bendro stalo – kirto skanutėlius agurkus, kopūstą, obuoliuką, bananus. Nuotraukoj galit matyti, kaip Smiltei ir Simonai virėjas supjaustė daržoves :) Ačiū draugams, vakarais mus su Tomu retkarčiais išleidusius pavakarieniauti be vaikų – užmigdydavom, pajungdavom kamerą ir palikdavom Simonos ir Nerijaus priežiūrai :)
IMG_0358-tile Tiesa, vos nepamiršau, vis tik vieną kartą buvom ir su vaikais iš viešbučio išlindę – sumastėm važiuot į Hurgadą šiek tiek apsipirkt :) Paėmėm taksą ir išmovėm, o ten kas buvot įsivaizduojat kaip viskas atrodė, o dar su vaikais… Aišku, ir toliau mus kalbino, lindo prie vaikų, Tomui tiesą sakant net du vyrukai siūlė hašišo, nepaisant to, kad jis nešė vaiką nešyklėj :) Ir čia galvojau, kad vaikai zys, bus nepatenkinti, bet nieko panašaus nebuvo – visą laiką prabuvo išsižioję ir nuolatos šypsojosi, grįžtant Vakaris lūžo saldaus miegelio :)
IMG_0149-tile
Vienu žodžiu apie šią kelionę galiu pasakyti tik gerus žodžius, pradžia su viakais padaryta, tikrai organizuosimės kur nors ko gero ir vasarą. Gal kas norit į kompaniją? Beje, labai gerai, kad keliavom su draugais. Aišku, mes jiems mažai galėjom padėti, tačiau mums karts nuo karto lėktuve ar dar kur prireikdavom dar papildomų dviejų rankų. Ačiū ačiū ačiū už pagalbą :)
Na ir pabaigai dar keletas viešbučio foto. Prieš kelionę prisiskaičiau apie šį viešbutį įvairių atsiliepimų, bet tikrai neturiu ką blogo pasakyti. Aišku, už jį neverta mokėti daug pinigų, tačiau būkim biedni ir teisingi – jei mokam apie 1500 Lt, nereikia tikėtis to paties, kaip sumokėjus 3000 Lt.
CIMG3269-tileNors mes su Tomu labiau linkę rinktis nedidelius jaukius viešbutukus, bet žinot kas man dideliuose patinka? Kad yra didelis baseinas ir vyksta vandens aerobika :P
IMG_0178-tile Simona su Nerijum tikiuosi nesupyks, kad naudoju ir jų darytas foto ;)
Jei užeis dar kas “ant liežuvio” apie kelionę, tuomet brūkštelsiu, o šiaip laukit nuotraukų :P

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.