2010 m. kovo 13 d.

Sirguliukai

Vasarytei užvakar pakilo temperatūra beveik iki 39 laipsnių, laikėsi kelias dienas, tai esam "paralyžuoti" namuose šį ilgąjį savaitgalį. Šiandien panelė jaučiasi kur kas geriau, ko gero tai susiję su besikalančiais dantukais. Kaip tik šiąnakt pirmojo ir sulaukėm, galų gale! Tikėkimės, kad tai ir yra tikroji priežastis. Keista buvo Vasarę matyti tokią be jėgų, apatišką ir tiek daug miegančią. Na, bet šiandien jau atgauna savo tikrąjį veidą ir jėgas. Vasarytei pagerėjo, tai Vakariui sloga “prisikabino”. Gal ir Vakariui trečias kalasi? Kaip tyčia čia mus užpuolė visai pieš pat kelionę, bet laikom kumščius ir tikimės, kad per pora dienelių visiškai išsikapstysim.
IMG_4426
Na o mes vakar mano tėtį “iškeitėm” į mano 5 m. pusseserę Dalytę – vakar ji buvo mūsų pagalbininkė. Na ji tokia aktyvi, kaip kokie du vaikai, tai įsivaizduojat kokie namai buvo vakare :) Atšventėm jos būsimą gimtadienį, Tomas su ja nuvažiavo apsipirkti. Jei Tomas prastai suvažinėja per pusantros valandos, tai vakar su ja užtruko maždaug tris :D Sakė viskas normaliai, tik vieną kartą vežimas apsivertė su pirkiniais ir šiaip žaidimus žaidė paarduotuvėj :)
IMG_4434
IMG_4430-horz

2 komentarai:

Egle rašė...

Sveikit! Laikau kumštelius už jus!

Tomas rašė...

Mūsų vaikai nemirtingi (taip nusprendėme po savaitgalį bandymo paguldyti abu pietų miego) :) įveiksim ir ligas. Ačiū už palaikymą ;)

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.