2015 m. spalio 16 d.

Krabi vs Koh Phangan - arba kur žiemoti Tailande?

Atvykome į Karbi ir matyt apsistosime čia ilgesniam laikui. Kad ir kaip norėtųsi į Phangan pusę traukti, bet laikas jau ne tik śirdimi gyventi...
Pagrindinės priežastys kodėl liekame čia:
1. Gerokai mažesnė būsto nuomos kaina. Čia už 10 000 thb galima rasti 2 miegamųjų namą su baseinu.
2. Pigesnis maistas. Street food patieklo kaina nuo 20 thb. Aš nekalbu apie turistines vietas, kur kaina prasideda nuo 50 - tiek, kiek kainuoja Phangane.
3. Yra daugiau ką pamatyti, kur pakeliauti. Taip, šalia daug turistinių vietų, kita vertus daug ir nesuturistintų. Pasirinkimas didelis.
4. Keliavimas iš čia gerokai pigesnis.
5. Šalia net keli oro uostai, patogiau daryti visa run'ą ir keliauti į užsienį (iš Surathani tik vienas tiesioginis tarptautinis maršrutas - į KL, kur jau pora kartų buvom).
6. Labai graži gamta.
7. Daugiau darbo galimybių Tomui.
Pagrindiniai pliusai Phanganui ir iš kur tas noras sugrįžti:
1. Jogos centrai, retritai, ajurvedos centrai. Suprantu, kad tai ne visiems aktualu, o man "vibe" jausmas labai svarbus. Kita vertus ir čia yra jogos centras, būtinai apsilankysiu.
2. Palikti draugai. Taip, tas labai masina ir didina norą grįžti. Kita vertus mes būtinai dar Phanganą ir jame paliktus draugus aplankysim!
3. Viskas žinoma, aišku, ištyrinėta, paliktas namų jausmas ten. Kita vertus nuotykių ir naujo pažinimo jausmas taip pat nėra tolimas mums! O namű jausmą tikiu galėsime susikurti ir čia!
Tai vat jei kas būsite netoli Krabi, parašykite, sustiksime, o mes tuo tarpu lėksime ieškoti pasislėpusių ir vertų dėmesio vietų čia!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.