2010 m. liepos 7 d.

Nugara, turgus ir kt. veikla

Kaip jau ir rašiau, Turkijoj dažniausiai veikėm NIEKO :) Tiesa, aš pirmą dieną nuėjau į hamamą, po kurio masažo supratau, kad mano nugarai šakės… Ji tokia kaip pagyvenusios moteriškės. Mano nuogąstavimus patvirtino ir masažistas. Dingtelėjo mintis, kad prieš pora metų man masažistė buvo prigrasinus ateit bent 10 seansų kasmet, antraip vis blogės ir blogės. Aišku, du metus į masažus nėjau, užtat dabar tikrai supratau, kad jau LAIKAS. Susiradau kitą SPA centrą, visai šalia mūsų viešbučio, bet kur kas geresnį ir tuo pačiu pigesnį (pasirodo būna ir taip). Padarė man testinį masažą, pasikviečia ir pradeda dėstyti – trys slanksteliai iškrypę (prieš pora metų buvo 1), įtempti raumenys (tas pats jau buvo), kažkada sušalę ir sušašėję :S, druskos (jau senokai šita problema), kažkas dar nugaros apačioje, jau nė nepamenu. Nu ir pasiėmiau nugaros masažus kasdien. Nemokamo pervežimo atsisakiau, nors jį ir siūlė – juk eiti čia vos kelios minutės :) Nugaros reikalai tikrai šiek tiek pagerėjo, bet reiks tęst gydymą ir Lietuvoj…

Tomas laiką leido dar pasyviau, tik su keturračiais pasivažinėjo, nors jo ta išvyka nesužavėjo.

Iš tiesų tai labiausiai mums patiko neturistinis maisto turgus. Gaila, kad vyksta jis Kemere tik kartą per savaitę, tad užsipirkt vaisių ir daržovių parsivežt į LT mums nepavyko – tiesiog būtų reikėję saugot jas viešbuty savaitę :) Na, Kemeras toks mažiukas miestukas, visiškai kurortinis, toks kaip mūsų Šventoji, tad jame veikti daugiau ir nėra ką. Tiesą pasakius mes tikrai mieliau bastytumėmės po įvairius turgus, organizuotumėmės keliones patys, aplankytumėm įdomias vietas, bet šiuo metu mums būtų ypač sudėtinga taip pakeliauti su vaikais… Todėl taikomės prie aplinkybių.

IMG_0905 IMG_0907 IMG_0908 IMG_0914 IMG_0911 Vaisiai, kaip žinia, ten iš tiesų nuostabaus skonio – sultingi, saldūs, toks jausmas kad nieko bendro su Lietuvoje esančiais neturi. Ir mes, ir vaikai kirtom kiek galėjom :) Čia nuotrauka kaip mažiai per turgų susikabinę už rankučių važiavo :)

IMG_0915 O čia kaip kambary teršėm patalynę. Gerai, kad tvarkytojos ir šiaip visas personalas mums atlaidūs buvo, nes kur tik pasirodydavom, ten bordaką palikdavom, jau nekalbu apie drabužius :)

IMG_0970 IMG_1092

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.