2010 m. rugsėjo 8 d.

Igno krikštynos

Šios vasaros ir rudens pradžia mums buvo itin intensyvi, daugybė renginių, švenčių, progų – Birutės ir Tomo krikštynos, Tomo gimtadienis, Igno krikštynos, kur mes buvom krikšto tėvai, taip pat Dovydo krikštynos ir gimtadienis, kelios vestuvės. Vienu žodžiu sukomės po renginius kaip vijurkai :)

Igno krikštynas atšventėm paskutinį vasaros savaitgalį. Oras pasitaikė nelabai koks, bet nebuvo taip blogai, kaip mes tikėjomės. Nebuvo mums labai lengva, nors buvo ir pusseserių prižiūrinčių vaikus, ir tetų, ir močiutė, kitą kartą jei teks dar dalyvauti šventėj ir būti vienu pagrindinių asmenų joje, geriau jau vaikus palikčiau auklytei, tai nors rami galva…

Pagal tradicijas turėtų rengti krikšto mama, bet krikšto tėtis labai jau norėjo, tai aš ir neprieštaravau :)IMG_2652 Kaip tyčia prieš bažnyčią Vakaris sustreikavo ir nesiruošė užmigt jokiais įmanomais būdais, nors miego norėjo jau tai ojojo. Na bet kažkokiu būdu 5 auklės susitvarkė su vaikais ir mes ramiai prabuvom ceremoniją bažnyčioj. Nelabai mran patiko, kad vienu metu vyko net keturių vaikų krikštynos, labiau norėtųsi intymesnės ceremonijos, o ne chaosėlio, bet ką padarysi, buvo kaip buvo.

IMG_2710 IMG_2711 IMG_2793

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.