2010 m. lapkričio 29 d.

Dar vienas vaikas

Nuo to laiko, kai gimė “arkliuko” idėja, visos dienos, o ypač vakarai, kai vaikai sumiega, skirti šiam reikalui. Ir galų gale tai, kas vystyta, mąstyta nuo vasaros, įgavo kūniškąjį pavidalą – jau startavo mūsų parduotuvė www.medinisarkliukas.lt

Mintis apie “kažką savo” sukosi jau seniai. Viena idėja keitė kitą, vieni žmonės keitė kitus… Kol supratau, kad “Medinio arkliuko” idėja kaip atėjo, taip ir neišeina. Ir “stvėriau jautį už ragų”. Ir štai – praktiškai trečias vaikas :)

Labai stengiamės išlaikyti lietuviškų prekių koncepciją, ir iki šiol neturime nei vienos prekės iš kitų valstybių – tik lietuviški gaminiai. Tuo labai didžiuojuosi. Taip pat didžiuojuosi didžiausiu medinių žaislų asortimentu Lietuvoje. Labai labai, nes tai, ką siūlome pirkėjams yra iš tiesų kokybiška ir labai gražu. Ir dar didžiuojuosi tuo, kad padedu itin kūrybingom ir darbščiom mamytėm parduoti savo dirbinius – daugiausiai rankų darbo žaislus ar drabužėlius. Šiuo metu turime virš 200 prekių ir tai dar ne pabaiga! Tikiuosi jėgų užteks įgyvendinti tai, kas suplanuota.

O galvoje jau – nauji projektai. Bet apie juos – netrukus :)

2 komentarai:

Evaldas rašė...

Saunuoliai!!!

donata rašė...

nu bet visada buvai isradinga!

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.