2011 m. sausio 24 d.

Spektaklis “Interviu su šlykštukais”

Vakar su vaikais buvom Keistuolių spektaklyje “Interviu su šlykštukais”. Pirkau bilietus prieš Kalėdas, deja, nei vienas teatras neturėjo savo repertuaro arba turėjo tik po vieną spektaklį, kad pasirinkimo neturėjau, tik Keistuolius. Paskambinau į Keistuolių kasą, paprašiau, kad pakonsultuotų, tai miglotai numykė kažką į mano klausimus… Likau nesupratus, ar tai muzikinis spektaklis ar ne ir nuo kokio amžiaus tinkamas. Na, tai ir įspūdžiai atitinkami – spektaklis ne mažesniems nei 3-4 m. vaikams, muzikos labai mažai, tarpai tarp dainelių ilgi. Nepasakyčiau, kad mūsų zuikiams nepatiko, nezyzė, išsėdėjo normaliai (tik Vasarė paskutines 10 minučių “kadrino” berniuką ir į spektaklį kreipė dėmesį tik per muzikinius intarpus). Tačiau palyginti su “Mano batai buvo du”, buvo akivaizdu, kad anas jiems žymiai žymiai labiau patiko (mums irgi).

Kitą savaitgalį einam į “Mano senelis buvo vyšnia”, tik kažkodėl abejoju Keistuolių tinkamumu mažiems vaikučiams.

Kitą mėnesį planuoju pirkti bilietus į  “Stalo teatrą” - girdėjau nepaprastai gerus atsiliepimus, gal kas norite prisijungti?

Peliukas gitaroje – vasario 19 d. 12 val.

Gandro dovana - vasario 26 d. 12 val.

Avinėlio kelionė – kovo vasario 19 d. 12 val.

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Mes buvom stalo teatro avinelio kelioneje, vyresneliui patiko 4 metu, mazesniajam 2 metu vis norejosi paciam groti, nes pries tai diena buvom mamu klubelyje, kur Saule rode spektakliuka, kur visiems dave po instrumenta ir reikejo atitinkama zodi isgirdus, pagroti.
Siaip pries kiekviena stalo tetro spektakli valanda pries vyksta dirbtuveles, pvz galima avineli su vaikais pagaminti...
Odilija

Simona rašė...

Odilija, puiki mintis dėl dirbtuvėlių - reiks sudalyvauti! O kokiam mamų klube Saulė dalyvauja?

Anonimiškas rašė...

Pries Kaledas ji buvo pakviesta Antakalnyje vykstanciame jurgisku ratu mamu klubelyje su vaikiukais...
Odilija

Simona rašė...

aaa, supratau supratau

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.