2011 m. vasario 21 d.

Egiptas su vaikais. Tęsinys

Negalvokit, kad pamiršau parašyti tęsinį apie Egiptą, tiesiog arba įkvėpimo trūko, arba laiko. Šeštadienį svečiavosi pas mus Simona su Nerijum ir mažosiomis, kaip tik pagalvojom, kaip seniai mes toj kelionėj buvom. Laikas bėga siaubingai, tuoj mažiesiems du metukai – tiesiog nerealu!

Bandau atgaivinti atmintį nuotraukų pagalba, tai čia daugiau fotoreportažas bus :)

Oras taisėsi, saulutė šilo, o Vakaris kepurės labai nenorėjo dėtis. Vienintelis būdas buvo – užrišt skarelę kaip bobutei, tai paskui jį “bobausiuku” ir vadinom :) Vanduo prie kranto buvo šaltas, bet jam tas netrukdė – vaikas visiškai “vandeninis”, galėtų vandeny ir gyvent :)

IMG_4696 Na, o panelę antrą naktį uodas sukapojo – atrodė visa kaip margutis.

IMG_4718Mano nevykęs bandymas pafotografuoti žuvytes, per bangeles vaizdo visia nematyti, bet gal kas įžiūrėsit:  IMG_4743Matosi mūsų kompanija čia? :) IMG_4745Tėčiai: IMG_4767 Smėlio ir vandens pramogos – smagiausias dalykas šiuo metu.

IMG_4856 IMG_4857

Beveik kasdien į paplūdimį ateidavo kupranugaris:

IMG_4866Pavakariams – kam blynų su šokoladu, o kam švilpuku pašvipt užtenka: IMG_4882Ir dar: IMG_4938  IMG_4957IMG_5012 Man siaubingai patinka šaltą žiemą pabėgti ten, kur daug saulės ir nereikia paltų! Būtų mano valia, tai aš kokius tris mėnesius per metus praleisčiau kokiam Tailande ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.