2011 m. vasario 20 d.

Spektaklis “Peliukas gitaroje”

Vakar su visa kompanija (Dovydas su Gabija, Smiltė, Gustas su Živile, Smilė ir Augustė su Simona ir Nerijum ir mūsų ketveriukė, tiesa, be Tomo, nes dirbo, o su mano sese Viktorija) žiūrėjom “Stalo teatro”Peliuką gitaroje”. Man jis toks šiek tiek avangardinis pasirodė, tačiau mano vaikams jis labai patiko. Vakaris, panašu, kad be problemų gali išsėdėti bet kurį spektaklį, Vasarytei sunkiau – jau po 30 minučių pradeda nesukoncentruoti dėmesio, dairytis, bet su užkandėlės pagalba ištempia. Vakarį šiek tiek pradeda blaškyti vaikai, vaikščiojantys aplinkui ir garsiai kalbantys, tačiau to vaikiškuose spektakliuose neišvengsi.

Apie “Peliuką gitaroje” trumpai – mažesniems vaikučiams pats tas, rekomenduoju pradedantiesiems teatralams, o maždaug nuo 5 metukų vaikams norisi ko nors su lengviau įžvelgiama prasme, nes kalba ten mažai, o leidžiama vaizduotei daugiau pasireikšti.

Kitas mūsų suplanuotas spektaklis – to pačio “Stalo teatro” "Gandro dovana”.

4 komentarai:

Mama-Paprasta rašė...

O, geras - reiškiasi, kartu į spektaklį ėjom :).
Aš iš pradžių tai svarsčiau, kur čia patekau, bet vaikams tai tikrai patiko :). Ypatingai, kai vėliau glostė tą peliuką :)

Simona rašė...

Aha, peliuko glostymas - ypatingoji dalis buvo :)

Simona rašė...

Tai aš dabar ir galvoju - jūs gal prieš mus ir sėdėjot pirmoj eilėj :) Mūsų tokia didelė kompanija buvo

Inga rašė...

Hmm, mes sėdėjom tikrai pirmoj eilėj, bet nežinau, ar prieš jus - mes prie pat durų sėdėjom. Prie mūsų dar moteris su leliuku buvo, tai ji lyg ir iš didelės kompanijos buvo.

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.