2010 m. gegužės 17 d.

Šiurpuliukai

Žinot, pastaruoju metu man per kūną dažnai nueina šiurpuliukai – Vasarytė išmoko nulipt (prieš savaitę išmoko)  ir užlipt (šitą jau seniai išmoko) ant palangių ir kitų daiktų, kur pasiekia užlipti, o vakar buvom Dauguose pas mano krikšto mamą, tai mergina užsikorė ant keturių laiptukų. Pati, be pagalbos. Kai pamačiau tai net nutirpau. Nutirpau ir šiandien – pastaruoju metu ji kuo toliau tuo dažniau pastovi pasileidus, bet taip pati savarankiškai drąsiai šiandien besilaikydama patraukė kojytes toliau ir…tiesiog stovėjo į nieką nesiremdama. O aš tuo tarpu likau akis išpūtus. Negi tuoj pradės eiti?
Beje, atsirado ir dar viena jos "keistenybė" - nenuilstanti, nuolat judanti maža strakalytė kartais ima ir sugalvoja... pailsėti. Tuomet tiesiog gulasi ant grindų ir guli. Nebūtų juokinga ir keista, bet kai tai nutinka taip retai, tai tikrai verta įamžinti :)
Nuotraukoje įsitaisius ant skalbinių krūvos (merliuką jei galėtų tampytųsi visur su savim. Kai džiaunu skalbinius, tai iš blūdo pirmiausiai visus merliukus išsitraukia :))
IMG_0837

1 komentaras:

Unknown rašė...

tai aisku, kad tuoj eis :) fainulka mergyte!Ir kokia didele jau! :)

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.