2010 m. birželio 4 d.

Ekstremalė

Vasarė auga tikra ekstremalė – lipa, eina, ropščiasi. Nukritus nenuleidžia rankų ir bando vėl ir vėl. Čia kažkurią dieną bandžiau fotografuoti ekstremalesnius jos veiksmus. Pažiūrėkit:

Ant palangės išmokus užlipt jau seniai, tai nulipa jau irgi gražiai pati

IMG_1204 Čia naujesnis jos bajeriukas. Stumduką ne tik išmokus stumti, bet ir užsiropšti į jį. Kartais pavyksta jame ir pašokinėti:

IMG_1209

Iš kėdutės išlipa ant stalo. Tomas vis ruošiasi diržus uždėt, kad neliptų, bet taip sakant svarbiausia geri ketinimai, ar ne? :)

IMG_1211

IMG_1212

Tfu tfu tfu jos triukai praeina be liūdnų pasekmių (dažniausiai), aišku, vieno kito bum neišvengia, kartą lūpą prasiskėlė lovytėj šokinėdama, bet be šito nei vienas vaikas neužaugo, tiesa?

Brolis dar jos provokacijom nepasiduoda ir elgiasi kur kas atsargiau. Kažin kiek dar stebės jos triukus, kol pats sugalvos pabandyt? :)

3 komentarai:

Angelo mamos puslapis rašė...

Vasarytei - linksma, smalsu, o tėveliams - įtemptas metas... :)

daiva rašė...

Visai kaip mano Simas,nu bet jis nei dienos be melynes,dar nemokejo vaiksciot,o tik isikabines stovejo ir tai jau visur lipo,krito...ir vel lipo,ir galva praskelta kelis kartus ir greitaja kvietem..nu zodziu..linkiu kad laipiojimai baigtusi be pasekme..

Kostutė rašė...

žavūs vaikai su smagiais hobiais ;) aukite sveiki!

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.