Šiemet paminėjom Kinų naujuosius metus. Na, šventimu to nepavadinsi, bet pačių pagamintas kinų maistas (oh, čia mums buvo iššūkis), skani ir soti vakarienė, keletas burtų – taip ir paminėjome visi keturi namuose ugninio drakono metus. Žinoma, ant stalo degė žvakės, padėjome mandarinų ir apelsinų, kalnas traškios kalakuto krūtinėlės ir baklažano su saldžiarūgščiu padažu, salotų bei ryžiai su kiaušiniu. Skanumėlis, bet kiek vargom!
Beje, vaikams padėjom šakutes, o sau – pagaliukus, bet iškart buvo išprašyta valgyti su pagaliukais. Pirmas kartas nebuvo jau visai prisvilęs, vis tik vaikai už mus šimtus kartų imlesni (kas kad pagaliukai naudojami “aukštyn kojomis”, o maistas į juos įdedamas pirščiukais ).
Bandymai bandymais, bet šakute, bent jau kol kas – kur kas patogiau (ir elegantiškiau, kas be ko, bent jau kol kas):
Tiesa, skani vakarienė turėjo savo kainą – po gamybos itin netvarkinga virtuvė ir visur pritaškyta aliejaus. Taip jau ko gero būna nepatyrusiems kinų maisto gamintojams:
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.