2010 m. birželio 9 d.

Vasara

Įsivaizduojat – jau beveik pusė šių metų praėjo! Man didžiausias XXI a fenomenas – laiko bėgimas… Ankščiau laiko greitu tekėjimu skųsdavosi vyresni žmonės, dabar jau net iš vaikų galima išgirsti “kaip greit laikas lekia”! Senstam net jauni būdami… Na, o vasara man dabar jau tikra prasidėjo, nes…

IMG_1230 Ir, aišku, knygos. Ech, norėčiau būti tikra “knygų žiurke”, kuri prisėda paskaityti kas vakarą, deja, kasdienybė kitokia. Na, bet jei aš jau pradedu skaityti, tai vieną knygą po kitos. Per nepilną mėnesiuką perskaičiau “Laimingi vaikai – iššūkis tėvams”, “Laisvi vaikai, laisvi tėvai”, Ivanauskaitės “Viršvalandžius”, dabar kremtu Šarmos “Kelias į didingumą”. Atostogom, kurios jau ne už kalnų, atsidėjau super storą Irvingo “Cirko sūnų”. Tikėkimės, Tomas leis man paskaityti ;)

Beje, jau kad vasara, greit atostogos, tai šiuo metu užsiimu ir kitu rimtu reikalu – Vakario atjunkinimu… Ech, kaip mums nelengva, juk vaikas be pieno ne ką te ir norėdavo valgyt. Ir dabar tokiu piktu žvilgsniu mane nužvelgia, kai gauna košės, o ne pieno…

4 komentarai:

Eglė rašė...

Kuriuo paros metu suspėji dar ir knygas skaityt? Aš dar ir dabar sunkiai tam laiko randu,kol vieną knygą perskaitau nemažai laiko praeina :)

Simona rašė...

Daug kas manęs šito klausia :D :D :D o paslaptis labai paprasta, kai skaitau, tai skaitau visur - lovoj, vonioj, šiaip radus minutę laisvą, maitindama vaikus, stumdama vežimą, net valydamasi dantis :D kitaip tariant, kai labai nori, tai ir to laiko atsiranda :)

Anonimiškas rašė...

kiek bus 2 x 2?

Angelo mamos puslapis rašė...

Aš tai kas vakarą (beveik) randu laiko pedagoginėms, edukologinėms ir darbelių knygoms. Po pora puslapių paskaitau.

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.