2010 m. liepos 26 d.

Tęsinys

Mūsų savaitgalis Dzūkijoje tęsėsi maždaug taip:

Vaikai iš smėlio dėžės vis lipo į baseiną, iš baseino į smėlio dėžę ir taip toliau be pabaigos:IMG_1399Maudynės maudynės maudynės daug kartų per dieną – tai baseinėlyje, tai ežere IMG_1409 IMG_1413Užkandžiai kol niekas nemato: IMG_1415 IMG_1416 Šitas uogas valgė pirmą kartą, bet liko sužavėti labiau jų išvaizda, o ne skoniu:IMG_1426Ne švarūs, o laimingi vaikai :) IMG_1430 Labai labai geri žaislai – akiniai (kuo didesni) ir kepurės. Ir vienus ir kitus jau kuris laikas mokosi užsidėt patys:IMG_1433 IMG_1440Na ir čia su šio savaitgalio smagia kompanija: IMG_1443

5 komentarai:

Evaldas rašė...

Zinot - kai pamatai tokia nuotrauka (paskutine) tai toks baltai juodas oranzinis ir geltonas pavydas uzeina :))))))

Ieskom sodybos prie ezero leisti savaitgalius vasara, o paskui pasitvarkius gal ir ziema atvaziuoti :) Jei kazka, kazkur, kazkaip isgirsit duokit info :)

Simona rašė...

o, mes apie tai irgi karts nuo karto pasvarstom, bet kai pagalvoji,kiek paskui ten reik tvarkytis, tai gal geriau turėt pas ką nuvažiuot ar bent su kažkuo ją pirkt...

Evaldas rašė...

su kazkuo ja pirkt! VARIANTAS :) svarbiausia zemes prie ezeriuko - o poto lengva nameli ant ratuku :) vatoki (http://www.willerby.com/new-england-dimensions-uk-m57.php) viena salia kito :) o poto dar viena :) ir visa paezeres bendruomene gautusi po keliu metu :)

Simona rašė...

tai vat žinok čia ir matai paskutinėj nuotraukoj tą namuką ant ratukų :)tavo pasiūlymas svarstytinas :D :D :D būtų daug namukų ant ratukų :)

Unknown rašė...

Jetus kaip fainai. Mūsų vaikai irgi taip pat žaidžia, iš smėlio dėžės lipa į baseiną, o iš baseino vėl į smėlį. Todėl baseine vandenį tenka keisti kasdien.

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.