2010 m. rugpjūčio 23 d.

Savaitgalis Žemaitijoje 2. Delfinariumas, jūra…

Reik užbaigt pradėtus darbus, argi ne? :) Tęsiu savo pasakojimą, apie mūsų klajones po Žemaitiją.

Labai norėjom aplankyti Emilės, Dovilės ir Tomo šeimynėlę (taip taip, Tomų mūsų draugų tarpe nemažai) :), tad nusprendėm su jais kartu nulėkti iki “Delfinariumo”. Ir dvejojom su vaikais važiuoti (o jei neišsėdės), ir manėm, kad viskas bus OK, nes mūsiškiai – visiškai pamišę dėl gyvūnėlių. Ir neprašovėm. Visas 45 minutes aktyviai domėjosi tuo, kas vyksta, plojo ir šiaip buvo pakerėti to, ką matė. O matė daug – delfinų krepšinį, šokius, dainavimą, jūrų liūtus, ruonius ir visko jau net nepamenu. Beje, nuotraukų – devynios galybės iš šio renginio, nes Tomas pleškino nesustodamas, tačiau kokybiškų ne taip ir lengva rast. Neįsivaizduoju ką ten galima nufotografuot su paprasta muiline…

IMG_2280 IMG_2301 IMG_2310 IMG_2325 Mažoji žiūrovė :)

IMG_2303Iš karto po šios pramogos ėjom prie jūros. Beje, mūsų pasivažinėjimai vežimu dažniausiai, kai vaikai nemiega, baigiasi taip:

IMG_2342 Vanduo Smiltynėj ne pats švariausias – žydi, o ir š… plaukiojantį teko pamatyti :S Nu vienu žodžiu. Bet svarbiausia, kad vaikams ši pramoga labai patiko – lakstė nuo vandens į krantą ir atvirkščiai, kasė smėlį, lipo į iškastas duobes ir panašiai. Įspūdžių iki kaklo, tai jau tikrai.

IMG_2355 IMG_2368

Vasarę ne kartą teko parnešt nuo kitų vaikų, mergina tiek nori kompanijos, kad kai tik randa kokį vaiką, tai ir lekia iš paskos. IMG_2375 Su Emile (2 m.)

IMG_2378

 IMG_2391Ech, žiūriu kad pasakojimą teks pabaigt per trečią kartą. Net neįtikėtina, kad tiek daug per keturias dienas nuveikėm :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.