2010 m. rugpjūčio 23 d.

Savaitgalis Žemaitijoje

Nespėju aprašyt vieno savaitgalio, o žiūrėk jau trečias eina :) Laikas bėga kaip pasiutęs, šiandien už lango jau gūdus ruduo, o dar užpraėjusį savaitgalį maudėmės jūroje… Sunku patikėt, kad oras toks permainingas gali būti. Na, tai galų gale papasakosiu apie užpraėjusį savaitgalį, kurį praleidom Žemaitijoje.

Mintis vykti į pajūrį brendo jau seniai, bet Tomas vis tam prieštaravo. Šeštadienį turėjo ten vykti jo giminės susitikimas, tai jis kaip užsuktas man kartojo, kad važiuojam tik į tą balių, o prie jūros ne. Ehm, trenktis su vaikais į kitą Lietuvos kraštą tai kažkas nei šio nei to. Tuo labiau, kad 4 val kelionė tai jau šis tas, ar ne? Jau jei važiuojam ten, tai pasiliekam bent keletą dienų, aš vis zirziau, kol galų gale Tomas man nusileido… Dienotvarkė buvo itin įtempta, norėjom ir vienus, ir kitus draugus aplankyt, ir prie jūros, ir į balių, ir aš dar šiaip reikalų turėjau, tai net nepajutau, kaip greitai laikas pralėkė. Beje, kuo intensyvesnė veikla, tuo nuotraukų mažiau, kažkaip nedaug prifotografavom šį kartą… Bet apie viską – nuo pat pradžių.

Planavom išvažiuoti trečiadienį ir grįžti sekmadienį, bet Tomui buvo svarbus renginys ketvirtadienį, tad išlėkėm penktadienį, o grįžom antradienį. Pačiu laiku, nes kaip tik antradienį atvėso. Labai gi jau norėjom pamatyti Eglės ir Lino mažąsias damas – Smiltę ir Kariną, nes šeštadienį jie jau iškeliavo į Airiją. Suspėjom kaip tik laiku – į atsisveikinimo vakarėlį :)

Kitą dieną pusdienį pabuvom pas Eglės tėvelius Kretingoj ir vykom į Tomo giminės balių, oras buvo puikus, žmonių visa minia, graži gamta ir etc. Nuotraukų neturim nei iš pirmos dienos, nei iš giminės baliaus, tik iš rytmečio Kretingoje:

Negalėjo atsiplėšt :) Reiks gal padovanot kokį mažą pianinuką :)

IMG_2204 IMG_2201

Va kokius akinius radom :) Mūsiškiai – akinių mėgėjai, žino, kad galvą reik užlenkt, nes kitaip akiniai krenta :) IMG_2219 IMG_2223Dideliam baseine maudytis daug smagiau, nei vaikiškamIMG_2225 IMG_2235 Apie antrą atostogų pusę reikia parašyti atskirai, nes nuotraukų ten jau, kaip ir veiklos, netrūko :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.