2010 m. rugsėjo 28 d.

Hej

Skirkit 10 sekundžių savo brangaus laiko ir sudalyvaukite apklausoje, esančioje kairiame dienoraščio šone. Būčiau labai labai dėkinga :*

4 komentarai:

Evaldas rašė...

klausimas suformuotas taip, kad nei vienas neatsakys neigiamai :) Kokybiski tai nereiskia turi buti is naturaliu medziagu :D at tuo labiau ekologiski :D

Simona rašė...

Evaldai, čia kalbama tik apie natūralius ir ekologiškus žaislus, nes kaip bebūtų, plastmasiniai nėra draugiški nei vaiko sveikatai, nei aplinkai :)

Evaldas rašė...

Oi kaip as nesutinku su sita ekologijos mada ..... :D imam elementaru pvz - kastuvelis ..... plastmasinis pries medini :D plastmasini nuplauni nuo zemiu/smelio ir vel zaidi, paimkim gi medini ... medzio kontaktas su smeliu/zeme/vandeniu po kiek laiko kastuvelis bus "sutreses" .. nors cia diskutuoti tikriausiai beprasmiska :)

Simona rašė...

Evaldai, praktiškai atsakei pats sau į klausimą - patogu tėvams... O ar saugu vaikams? aplinkai? medinis grėbliukas sutręš ir aš tuo džiaugsiuosi, nes, esu tikra, kad juo spės pažaist ir mano vaikai, ir jų draugai. O su plastmasiniu? kiek jų reikia permetus? jie lūžta, ar ne? vienam vaikui reikia kelių, ar ne? o kur dedasi senas? į šiukšlyną, ar ne? o tu nori, kad tavo vaikų vaikai turėtų kur gyventi? na, čia galima eiti į filosofiją, bet, manau, aš esu pasiruošusi diskutuoti apie tai labai daug ir plačiai :) prašom į svečius :)

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.