2010 m. rugsėjo 20 d.

Trumpai

Trumpai kaip mažiams sekasi augti – vis tik vaikams jau 17 mėn (o 14 mėn. koreguoto a.).

Vasarė sveria 7,5 kg, ūgis 74 cm, Vakaris sveria 8,2 kg, ūgis 72 cm. Mažučiai, smulkučiai, bet svoris ir ūgis auga toliau, svarbiausia, kad proporcijos teisingos.

Na, o šiandien buvom pas neurologę - pirmą kartą tarpas tarp vizitų buvo net 4,5 mėn. ir… išgirdom pačias geriausias naujienas – vaikai pasivijo savo bendraamžius ir nuo šiol jų raida visiškai atitinka 17-mėnesinius vaikus! Tiesa, Vasarė vis dar vaikščioja kaip 14 mėn vaikas, bet greit turėtų pasivyti. Vaikai, gimę tiek anksti kiek mūsiškiai (27 sav.) retai kada taip greitai pasiveja, dažnai stringa jų socialinė raida, kalba, stambioji ar smulkioji motorika.

1 komentaras:

Evaldas rašė...

Sveiki,

Atsipalaiduokit .... savaitgali buvome gimtadienyje pas bachuriuka, kuris turejo gimti savaite anksciau nei Margarita (rugseji)..... nu ka - musu dukra nieko nesiskiria nuo bendraamzio. As net pamirstu, kad ji anksciau gimusi ...... :) dar reikia kokio gero pusmecio, kad pilnai pasivytu tuos kurie gime birzelyje :) darzelis pades, bet cia auksine taisykle pas mus - Savaite einam, savaite sergam :)

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.