2011 m. birželio 15 d.

Atradimas

Negaliu nepasidalint nauju atradimu – užsienio mamyčių blogais! Nežinau kodėl, bet anksčiau man angliški bloga “nelipo, nors tu ką. Vis praversdavau, bet ir vėl užversdavau, nebuvo noro sugrįžti. Reikėjo gerų metų, kol juos atradau. Atradau ne šiandien, o jau kuris laikas, bet tik prieš keletą dienų įsikėliau į  puslapį tuos, kurie man pasirodė labiausiai artimi (dešiniam šone ieškokit). Kol kas juos dar “jaukinuosi”, bandau “pažinti” tas šeimas. O taip!, lietuvių mamų blogerių šeimas galima sakyti “pažįstu jau visai neblogai, nepaslaptis mano artimiesiems, kad pirmiausiai iš ryto perskaitau ne naujienų puslapius, o visus naujus mamų įrašus :) O jei kada neperskaitau, tai tik vos radus progą tą padarau! Ir man jie be konkurencijos 15minučių, delfiui ar lietuvos rytui :) Dar šiandien pagalvojau, kad nuostabus dalykas blogas yra, net negalėjau prieš pradėdama rašyt įsivaizduot, kiek jo dėka surasiu pažįstamų, bendraminčių ir draugų! O kiek idėjų juose!

3 komentarai:

Angelo mamos puslapis rašė...

Va va, aš irgi kaifuoju skaitydama mamyčių įrašus. Daugiausiai lietuviškai, užsieninis vienas kitas ir nei vieno anglų kalba :D

Tik aš rytais kompo nejungiu (na kad įsijungiu, tai atsitinka kokį kartą per mėnesį ar du) nes nei minutės laiko neturiu.

Vakarais po 21:00 aš patikrinu mamyčių, kurių blogus seku, įrašus.

Raimonda rašė...

O kuriuos tinklaraščius skaitai? Aš jau nevienerius metus skaitau www.dooce.com, bet jis ne 100 proc. "mamiškas", taip pat kartais užsuku į http://www.momversation.com/ Dar keletą rankdarbinių-maminių tinklaraščių seku, bet nereguliariai.

Simona rašė...

Raimonda, dešiniam šone visi naujausi įrašai tiek lietuviškų, tiek užsienietiškų yra - paieškok :) jei pasidalintumėte ką jūs skaitot, būtų puiku!

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.