2011 m. birželio 8 d.

“Žaislų dirbtuvės”

Šiandien startavo www.ekodiena.lt ir www.medinisarkliukas.lt bendras projektas “Žaislų dirbtuvės”. Skatinsime tėvus ne pirkti kuo daugiau žaislų, o stengtis kuo daugiau laiko praleisti su vaikais ir tuo pačiu pasigaminti žaislus patiems. Kilni idėja ir tuo pačiu įpareigojanti – turėsim žaisliukus gaminti kiekvieną savaitę, kas ir bus man rodos sunkiausia ;)

Pirmasis žaisliukas čia:

http://www.ekodiena.lt/zaislu-dirbtuves-jura-butelyje/

3 komentarai:

EEglė rašė...

Oi kaip mūsų žvirbliukas šį žaislą mėgsta, galvojau po kelių dienų išmesiu, bet nėr dienos kad nepasiimtų pažaisti. Tiesa, jam gaminti tikrai ne visi vaikiški dažai tinka, su vienais vanduo nebebūna skaidrus, kiti šiek tiek nudažo ir aliejų.

Simona rašė...

nemažai radau užsienietiškuose bloguose šitų darbelių... mes su pirštų dažais darėm, aliejus nusidažė, bet pastovėjęs atsiskiria.

EEglė rašė...

su valgomaisiais dažais aliejus visiškai nenusidažo, o jei šitas darbelis patiko galit dar vieną panašų pabandyt, kuris mums taip pat labai patiko. pradžiai į butelį įpilti vandens ir dažų, paskui aliejaus ir į butelį mesti sulaužytą gabaliukais aspirino tabletę, bet tą kur tirpsta vandenyje. gaunasi panašiai kaip "lavos" lempos. musiškis visą pokutį aspirino sunaudojo kol galų gale šitu džiaugsmu pasitenkino :)

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.