2011 m. liepos 11 d.

Žaislų TOP5 krikštynoms

Įsibėgėja krikštynų metas, va sąrašiukas ką daugiausiai pas mus perka krikštynoms:

Nr. 1 Supamai arkliukai – pirmoji vieta be konkurencijos. Kas žalius, kas oranžinius, kas visai nedažytus, kas brangiausius, kas pigiausius, vienu žodžiu visokius! IMG_6243 copy

Nr. 2 Vežimėliai – populiariausi raudoni, antroj vietoj balti. Perka ir berniukams, ir mergytėms, ir mažesniems vaikučiams kaip stumduką ir didesniems vežioti lėlytes ar kaladėles bei meškučius, naudojamas ir žaislams susidėti.

Nr. 3 Medinės sūpynės – viena populiaresnių prekių krikštynoms, ypač vasaros metu. Patogios naudoti tiek namuose, tiek lauke, brangesnės sūpynės geros tuo, kad paaugus vaikučiui galima nuimti šonus ir suptis tiesiog apkabinus arkliuką. Tinka vaikams nuo 6 mėn iki tol, kol telpa ant sėdynės atsisėsti :)00005064454550644545_z1 copy Nr. 4 Šildomi žaislai – meilučiai, gražučiai, kai reikia šildo, kai reikia šaldo. Pastarųjų asortimentas vis plečiasi, džiaugiamės, kad randasi vis daugiau jų gamintojų. Pasiūla auga ne šiaip sau – auga ir paklausa, kas mane labai džiugina, nes šie žaislai keičia sintetinius pliušinius žaislus!

IMG_6470 copy Nr. 5 Kaleidoskopas. Na, čia, leidžiu sau spėti, nes kaleidoskopai jau atkeliavo, tačiau dar nėra paleisti į prekybą. Ko gero ne vieno mūsų prisimenamas su nostalgija… Turiu įtarimą, kad bus tikrai dažnas žaislas pirkėjų krepšelyje.

Va tai toks medinio arkliuko tas krikštynų TOP5, mūsų vaikai turi arkliuką, vežimėlius ir kaleidoskopą, šildukas laukia savo eilės - manau, kad Kalėdom gaus dovanų, nes minkštus žaislus mėgsta labiau, nei aš galvojau, kad jiems patiks.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.