2015 m. lapkričio 7 d.

Apie draugus Tailande bei Vietname

Apie draugus. Na mums kažkaip visur pavyksta vos atvažiavus susirasti vietinių draugų. Phangane turėjom "bananų tetą", "vištienos tetą", Vietname kavos pardavėją Fung, o va čia (į Ao Nang) atvažiavus susidraugavom su Dą ir Čiai. Vieną dieną važiavau su vaikais pavalgyt, mūsų mėgstama kavinukė nedirbo, nesugalvojom ko norim ir tiesiog sustojau pirmoj pasitaikiusioj vietoj. Pirma jie mus sužavėjo noodle sriuba. Mes jų dag esam valgę Azijoj per daugiau nei 8 mėnesius, bet jų gaminta buvo išties ypatinga. Mums ši pora pasirodė labai draugiška. Atvažiavom vakare jau keturiese, susipažinom artimiau. Ir jie visai neblogai kalba angliškai, palyginti su vietiniais. Taip ko gero yra dėl to, kad Dą yra atvykusi iš Malaizijos. Kol gyvenom viešbutyje susitikdavom beveik kasdien. Ir beveik kasdien neapseidavom be didelės meilės, rodomos mūsų vaikams, dovanų jiems, mums nemokamų degustacijų ir tajų kalbos pamokų.

20151101_140907

Jie kartą per savaitę važiuoja apsipirkti į didelę parduotuvę, beveik 20 km, praeitą savaitę pasiėmė ir mane kartu. Labai smalsu buvo ką perka vakariečiai :) viską iš mano vežimo kėlė, žiūrėjo ir stebėjosi: No rice? Only vegetables? Where is chicken? (mes namuose nevalgom mėsos). Ir vis rodydama į savo pirkinių vežimą kartojo: taip valgo tajai, o taip vakariečiai :) Tikiu, kad istorijų su jais turėsime dar nemažai ir pažadam visus, kas atvyks mūs aplankyti nusivežti skaniausios noodlų sriubos visame Tailande :)

Fung – skaniausios kavos pardavėja Niačiange. Tomui ir dabar seilė tįsta prisiminus Šypsena

20150911_080753

Jei keliausite į Koh Phanganą, Tong Sala maisto turgų, perduokite Noi linkėjimus nuo mūsų ir galite nedvejoti – jos kepti iešmeliai skaniausi visame turguje Šypsena

11824247_876063409154286_2077862080_n

Apie mūsų keliones ir gyvenimą prieryčių Azijoje skaitykite mūsų FB puslapyje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.