2015 m. lapkričio 19 d.

Kad kelionė Tailande būtų įsimintina

Papirkau Aušrinę kugeliu, raugintais kopūstais ir agurkais - už tai gavom šiek tiek PR'o Šypsena prisimerkus Tiesa, dar paprašiau, kad parašytų gražiau apie Ao Nangą, čia gi toks turistų nutrintas kraštas Šypsena
O tiesa ta, kad aš geriau nesuraityčiau - jei norite įsimintinų atostogų, keliaukite pas vietinius, klauskite patarimo žmonių, kurie ten gyvena. Paprašykite, kad jums parodytų vietas, nepažymėtas LonelyPlanet. Klauskite, pas kurią močiutę skaniausi bananų ročiai ar noodlų sriuba.
20151117_194650
Labai daug žmonių esu kažką rekomendavus Tailande, patarus, padėjus susiorganizuoti kelionę ir iš visų gaunu žinutes, kad tai buvo pati įsimintiniausia Tailando vieta, pati geriausia atostogų dalis, skaniausi patiekalai. Ir galiu tvirtai pasakyti, kad tikrai nebūtinai taip ir yra, tokiam Tailande yra tūkstančiai nuostabių vietų, tik reikia jas žinoti... dažniausiai atvykus kelioms savaitėms laiko tiesiog tokiom paieškom nelabai lieka - lekiam lankyti TripAdvisor ar Lonely Planet aprašytas vietas, susidarom savo nuomonę ir ne visuomet labai teigiamą...
Tikrai, atostogos kur kas smagesnės, kai nereikia praeiti 20 restoranų ir rinktis kur čia pavalgius, o valgant niekaip neatsikratyti jausmo, kad va gal toj kavinukėj vis tik būtų buvę geriau. Patirtas jausmas? Jis mane varo į neviltį kiekvieną kartą kai tik reikia tas vietas mums patiems atrasti. Ir jei tik galiu gauti patirties iš vietinių (ilgiau gyvenančių užsieniečių ar vietos žmonių praleidusių čia visą savo gyvenimą) - aš tą patirtį semiu su kaupu. Nes jokia jokia kelionių agentūra jūsų ten nenuveš, jokia knyga jums apie tai nepapasakos, o tik žmonės!
Per 9 mūsų gyvenimo mėnesius Azijoje supratau, kad geriausia, ką mums ši gyvenimo avantiūra davė - tai žmonės. Aušrinė ir Karolis Pietryčių Azijoje jau 9 mėnesiai, didžioji jų keliavimo laiko dalis labai intensyvi. Apie jų nuotykius (ir šlovę Ao Nangui) skaitykite čia:
www.travelpod.com/travel-blog-entries/ausrine/1/1447879245/tpod.html

Apie mūsų nuotykius pietryčių Azijoje skaitykite mūsų FB puslapyje


Daugiau apie Tailandą skaitykite www.tailandieciai.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.